"Estimez o crestere de 10-20% in acest an, datorita contractelor din portofoliu si tinand cont de faptul ca in piata sunt anuntate foarte multe intentii de proiecte cu finantare europeana, mai ales pe domeniul infrastructurii", a afirmat Erbasu.

SCC Erbasu face parte, alaturi de alte trei firme, dintr-un grup care mai deruleaza activitati in domeniul agriculturii si cel hotelier, controlat de familia Erbasu.

Potrivit lui Erbasu, afacerile celorlalte trei firme, specializate printre altele in lucrari de apa-canal, statii de epurare, termoficare, inchiriere de utilaje, transporturi, confectii si structuri metalice sau vanzare de materiale de constructii s-au mentinut in perioada 2009-2010 la aproximativ 15 milioane euro, nivel prognozat si in acest an.

Citeste si:

Afacerile din agricultura si domeniul hotelier au generat anul trecut 300.000 euro, respectiv 500.000 euro, conform sursei citate.

"Profitabilitatea a scazut anul trecut la 5%, de la aproximativ 10% in 2008, in conditiile in care licitatiile sunt mult mai stranse, iar concurenta a crescut. Sper ca marja de profit sa nu mai scada si in acest an", a afirmat Erbasu.