Sindicalistii de la Siderurgistul Hunedoara, nemultumiti de cresterea numarului de someri din municipiul Hunedoara, dar si de lipsa investitiilor in aceasta zona
Coordonatorul programului de reconversie profesionala din cadrul sindicatului Siderurgistul,Vasile Bujor, a declarat, duminica, pentru Newsin, ca sindicalistii sunt nemultumiti, deoarece numarul locurilor de munca din zona Hunedoarei nu a crescut asa cum se asteptau, dupa disponibilizarile masive care au avut loc la combinatul siderurgic din localitate.

Liderul sindical sustine ca in ultimii ani nu s-a facut mai nimic pentru revitalizarea zonei, dupa ce de la combinatul Siderurgica au fost efectuate 15.000 de disponibilizari, iar de la o alta societatea mare din Hunedoara, Intreprinderea de Constructii Siderurgice Hunedoara, au mai fost disponibilizati alti 3.000 de muncitori.

In aceste conditii, s-au creat foarte putine locuri de munca, dupa disponibilizarile masive. Suntem nemultumiti, deoarece nu s-a ivnestit in zona, desi acest lucru ni se promtie de cativa ani. De ani de zile ascultam aceeasi placa. Ca vom face, ca vom drege. Ne-am saturat, a declarat Vasile Bujor.

La Hunedoara a avut loc ieri o intalnire la care au participat, pe langa reprezentantii sindicatului, parlamentari din Elvetia, parlamentari hunedoreni, reprezentantii Consiliului Judetean, prefectul de Hunedoara, dar si ministrlul Muncii, Gheorghe Barbu.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Ponta: Daca o mai tinem in proteste, Dacia isi muta productia in Maroc
Setari Cookie-uri