Deschis in iunie 2013 in zona Piata Romana, Journey Pub, o afacere de familie condusa de Emanuel Dobrincu, este unul dintre cele mai mari restaurante din Bucuresti, cu patru sali diferite si peste 400 de locuri, totul un spatiu inchis sub acelasi acoperis. Asa ca, in aceasta vara, legea antifumat a taiat 20% din veniturile localului.

A fost prima data in istoria restaurantului cand nu am crescut fata de perioada anterioara. Daca pana acum eram pe plus, vara asta a fost mai rau, o scadere de 20-25% fata de vara anterioara. Oricum la noi vara era o perioada mai slaba, dar vara asta a fost mai slaba decat vara trecuta. Legea antifumat a daunat foarte rau, lumea voia sa stea afara si sa fumeze, la noi nu puteau sa fumeze. Deci de multe ori noi eram taiati de pe lista. Am avut suficiente grupuri care veneau pana aici la bar si ne intrebau 'la voi se fumeaza, nu?'

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont