"Mi-a placut enorm tot acest mix, l-am considerat initial o provocare, dar am ajuns sa iubesc aceasta tara, oamenii ei, am foarte multi prieteni aici, familia. Pentru mine este acasa. Uneori mi se pare ca a trecut repede timpul, sunt aproape 15 ani de cand sunt in Romania", spune Rafaela Nebreda (foto).

Originara din Spania, Rafaela Nebreda a absolvit Managementul si Administrarea Afacerilor la Universitatea Rennes din Franta, inainte de a-si termina studiile la Bruxelles cu un Master in Studii Europene si Relatii Internationale. A lucrat apoi o perioada scurta in Bruxelles si in Rio de Janeiro la ambasada Spaniei, iar din 2002 a devenit partener la GIS Group in Romania, unde in 2004 a lansat si divizia de real estate a grupului, Imoteca. Compania a devenit rapid un jucator important pe piata locala, ca intermediar in tranzactiile cu terenuri si dezvoltari comerciale sau rezidentiale de mari dimensiuni.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont