Business Teorema a fost fondata de Ada Popescu (34 de ani, foto principala), absolvent ASE. Si-a inceput cariera profesionala in sfera trainingului, dezvoltand si organizand programe de formare profesionala. Trazitia catre implementarea de proiecte cu finantare externa s-a facut in mod natural, multe dintre activitatile de formare profesionala fiind finantate prin astfel de programe (PHARE, Leonardo da Vinci, Grundtvig). Incepand cu anul 2009, Ada a participat la dezvoltarea si implementarea de proiecte finantate prin POSDRU 2007-2013. In cadrul programelor de asistenta tehnica, ea a fost de asemenea evaluator cereri de finantare si ofiter extern de verificare cereri de rambursare.

Stefania Antonescu are 28 de ani si este detinatoarea unui Master in Managementul fondurilor europene, Stefania a acumulat noua ani de experienta profesionala in domeniul financiar, dintre care trei ani in domeniul managementului financiar al proiectelor europene. A urmat un master in audit si gestiune financiara si a facut parte din mai multe echipe de proiect, in cadrul unor proiecte de cercetare finantate prin Bugetul de stat sau de catre Comisia Europeana.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont