Informatiile mentionate mai sus se regasesc in tabelul de mai jos, cu precizarea ca majoritatea evaluarilor din 2016, ca numar de rapoarte, aferente proprietatilor rezidentiale a fost realizata in folosul obtinerii unei finantari ipotecare, standard sau prin programul guvernamental Prima Casa. In acest sens, Daniel Manate, presedintele ANEVAR, afirma, in urma cu cateva luni pentru wall-street.ro, ca cele rezidentiale constituie un tip de proprietate foarte bine vazuta de catre banci in calitate de garantie, indiferent daca solicitantul de credit este persoana fizica sau persoana juridica.

"In momentul in care iti duci ca si garantie casa sau apartamentul in care locuiesti, se presupune ca o sa faci tot posibilul ca sa iti achiti la timp ratele si principalul", arata Daniel Manate, ca argumentare pentru faptul ca bancile accepta, din nou, tot mai multe garantii ipotecare, in ultima perioada.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont