Autoritatea Veterinara isi intensifica controalele in Bucuresti, de sarbatori

Autoritatea Veterinara isi intensifica controale la unitatile din Bucuresti care comercializeaza produse de origine animala si nonanimala, in perioada sarbatorilor de iarna, se arata intr-un comunicat remis NewsIn de Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Deoarece in perioada sarbatorilor de iarna se comercializeaza cantitati apreciabile de produse alimentare de origine animala, controalele veterinare se vor intensifica, pentru a elimina un posibil pericol pentru sanatatea publica, se precizeaza in comunicatul emis de ANSVSA.

Astfel, in perioada 5-24 decembrie, respectiv 27-31 decembrie, circumscriptiile sanitare veterinare din Bucuresti isi vor desfasura activitatea zilnic, inclusiv sambata si duminica, pentru a asigura efectuarea examenului trichineloscopic, fara de care nu se poate comercializa carnea de porc. Acest examen se poate realiza in sase circumscriptii din Capitala, tariful perceput fiind de 7 lei.

De asemenea, la sediul unitatilor veterinare se primesc sesizari cu privire la calitatea produselor alimentare, dar si in ceea ce priveste transportul sau depozitarea acestora.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri