Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în iarna 2023 - 2024, preţurile la energie vor fi plafonate aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut, conform Agerpres.

El l-a criticat, totodată, pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pentru problema apei calde din Bucureşti.

"Avem azi un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care asigurăm decontarea unor plăţi pentru furnizorii de energie pentru ca sistemul să fie în continuare perfect funcţional, cum a fost şi anul trecut cu preţuri plafonate. Nu reuşesc totuşi să realizez cum este posibil în aceste condiţii ca, în capitala României, primarul Nicuşor Dan să condamne în continuare şi în acest an sute de mii de locuitori să se spele luni întregi cu apă rece. Mi se pare inuman şi degradant şi asta la trei ani după ce domnul primar a promis revoluţia apei calde", a afirmat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri