Facturis Online, o firmă specializată în dezvoltarea de programe de facturare, anunță lansarea programului de facturare gratuit RO-eFactura.ro, dedicat emiterii și trimiterii facturilor în sistemul ANAF, RO e-Factura.

Programul de facturare gratuit pentru e-Factura reprezintă un instrument deosebit de eficient pentru antreprenori, în condițiile noii obligativități care va intra în vigoare de la 1 ianuarie.

Noul produs lansat, oferă utilizatorilor săi un proces de facturare fluid, care permite emiterea facturilor, trimiterea acestora în sistemul ANAF, urmărind apoi validarea acestora în sistem. Tot în cadrul acestui program de facturare gratuit, utilizatorii pot primi și descărca facturile primite de la furnizori prin sistemul RO e-Factura. Întregul proces este unul automatizat, în condiții de securitate sporită iar fișierele ce conțin facturile validate, atât cele trimise cât și cele primite, sunt disponibile în sistem pe termen nelimitat.

"Dezvoltarea acestui program gratuit de facturare a venit ca un răspuns la o nevoie urgentă a micilor antreprenori, pentru a face față provocării sistemului e-Factura, oferindu-le o adaptare rapidă la schimbările obligațiilor fiscale. Astfel, prin folosirea complet gratuită a acestui program de facturare, eficiența activității în cadrul firmelor va crește semnificativ datorită economisirii timpului și eliminării erorilor umane ce pot interveni în acest proces de transmitere" a declarat Iulian Daniel Mihalache, CEO & Fondator Facturis Online.

Potrivit Departamentului de cercetare Statista, în România până la finele anului 2022 au fost raportate aproximativ 536.000 de IMM-uri, iar aproximativ 483.000 dintre ele sunt întreprinderi mici, având un număr maxim de 9 angajați.

Astfel automatizarea proceselor de facturare reprezintă un pas nou pentru foarte mulți antreprenori, urmând ca în perioada următoare să asistăm la o accelerare a acestui proces datorită noilor obligativități legale. Folosirea unui program de facturare integrat cu sistemul e-Factura asigură respectarea cerințelor fiscale dar și o gestionare rapidă a facturilor și o arhivare electronică a acestora.

În contextul actual, în care automatizarea și digitalizarea afacerilor devine o necesitate, Facturis Online cu o experiență de peste 16 ani în domeniul programelor de facturare, oferă antreprenorilor un colac de salvare, o soluție gratuită care să faciliteze această tranziție către viitor.

Sursa foto: facturis-online.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri