AVAS a prelungit cu 30 zile perioada de valabilitate a ofertelor de vanzare a pachetelor de actiuni detinute la IAR Ghimbav si INAV Bucuresti, noile termene fiind 18 iulie pentru INAV Bucuresti si 23 iulie pentru IAR Ghimbav.
In urma anuntului de privatizare a IAR Ghimbav publicat pe 14 decembrie 2006, Eurocopter SAS Franta a depus singura oferta de privatizare. Comisia a verificat si a analizat documentele de participare depuse de ofertant si a constatat ca nu au fost indeplinite toate cerintele impuse prin anuntul de privatizare si dosarul de prezentare, astfel incat AVAS a prelungit termenul de valabilitate a ofertei.

AVAS prelungeste, astfel, pentru a doua oferta de privatizare pentru IAR, peste cele 180 de zile de la data publicarii anuntului. Reprezentantii AVAS au precizat ca legislatia actuala prevede posibilitatea prelungirii justificate a termenelor de valabilitate al ofertei de vanzare, pentru perioade succesive ce nu pot depasi 30 de zile fiecare si care nu pot insuma mai mult de 180 de zile. Noul termen stabilit este 23 iulie.

AVAS detine un 64,89% din actiunile IAR Ghimbav. Obiectul de activitate al companiei brasovene il reprezinta constructia si reparatia de aeronave si nave.

AVAS urmeaza sa finalizeze negocierile pentru vanzarea pachetului de actiuni reprezentand 69,93% din capitalul social al INAV, cu ofertantul format din SC ERRE 2 International SRL si Asociatia Salariatilor si membrilor conducerii INAV.

INAV Bucuresti a fost lansata la privatizare pe 22 decembrie 2006 si are ca principala activitate cercetarea-dezvoltarea in stiinte fizice si naturale. AVAS detine 69,93%, Erre 2 International SRL cu 30% si Hreniuc Ilie cu 0,07%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri