99% dintre firmele inregistrate in Dolj anul acesta, infiintate de studenti

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Oltenia (CCIO), Constantin Raducanoiu, a declarat, sambata, ca 99 la suta dintre firmele inregistrate in Dolj in anul 2008 sunt detinute de studenti, potrivit NewsIn.
„Din anul 2005 pana acum, procentul firmelor inregistrate in Dolj a crescut foarte putin. In primele patru luni ale anului 2008 avem doar 2,41 la suta firme inregistrate, fapt care ne claseaza la un nivel mediu pe tara. Sunt multe alte judete deasupra nostra si este pacat ca nu suntem printre primele locuri. Lucrul care ne bucura insa, este ca 99 la suta dintre firmele inregistrate in 2008 sunt cu facilitati pentru studenti. In acest sens ne clasam pe locul patru la nivel national”, a spus Constantin Raducanoiu.

Constantin Raducanoiu a participat, sambata, la conferinta „Cetateanul roman in spatiul european – drepturi si obligatii in comunitatea eupeana”, in cadrul careia s-a intalnit cu directorii directiilor judetene si cu liderul PSD Dolj si totodata presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa. La intalnire a fost prezent si fostul resedinte al Romaniei, Ion Iliescu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri