Netflix, cea mai mare companie din industria globală de streaming, a realizat un top cu filmele și serialele cele mai urmărite de utilizatori, în prima jumătate a anului 2023. The Night Agent, Ginny & Georgia și Wednesday sunt printre cele mai vizionate seriale din lume.

Netflix a realizat un raport cuprinzător despre ceea ce au vizionat oamenii pe Netflix pe o perioadă de șase luni. Utilizatorii au vizionat peste 50.000 de ore, un timp alocat atât pe producții originale, cât și pe cele licențiate. În total, acest raport acoperă peste 18.000 de titluri, reprezentând 99% din totalul vizionărilor pe Netflix și aproape 100 de miliarde de ore vizionate.

Top 10 cele mai vizionate seriale în prima jumătate din 2023

  1. The Night Agent: Season 1
  2. Ginny & Georgia: Season 2
  3. The Glory: Season 1
  4. Wednesday: Season 1
  5. Queen Charlotte: A Bridgerton Story
  6. You: Season 4
  7. La Reina del Sur: Season 3
  8. Outer Banks: Season 3
  9. Ginny & Georgia: Season 1
  10. FUBAR: Season 1

Top 10 cele mai vizionate seriale din România între 27 noiembrie - 3 decembrie 2023

  1. Obliterated: Season 1
  2. A Nearly Normal Family: Limited Series
  3. Bad Surgeon: Love Under the Knife: Season 1
  4. Squid Game: The Challenge: Season 1
  5. My Demon: Season 1
  6. Criminal Code: Season 1
  7. The Crown: Season 6
  8. All the Light We Cannot See: Limited Series
  9. Replacing Chef Chico: Season 1
  10. The Sacrifice: Season 2

Peste 60% dintre titlurile Netflix lansate între lunile ianuarie și iunie 2023 au apărut pe listele săptămânale din Top 10. Deși acest raport are o acoperire mai largă, trendurile incluse în el sunt foarte asemănătoare cu cele din listele Top 10.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri