Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca este o perioada nepropice privatizarii societatilor CFR Marfa si Aeroportul Otopeni si este nevoie de redresarea acestora.

"Este nevoie sa ne ocupam, in primul rand, de redresarea celor doua societati CFR Marfa si aeroportul Otopeni. O firma cand este pe pierderi nu se poate vinde", a spus Radu Berceanu, informeaza NewsIn.

Acesta considera ca, deocamdata, nu este cazul sa scoata spre privatizare CFR Marfa si aeroportul Otopeni, care se afla in aceeasi situatie, atat timp cat piata este scazuta si vor fi oferte slabe din punct de vedere financiar.

Referitor la aeroportul Otopeni, ministrul a constatat ca "a fost o proasta administrare a consiliului de administratie".

In plus, in cadrul conferintei de presa, Berceanu a spus ca se va diviza personalul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si se va inainta pe directia anuntata, "dar asta se va intampla peste aproximativ doi ani".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Trenul pana la aeroportul Otopeni, in asteptare: se suspenda lucrarile