Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) ar putea organiza din 15 septembrie manifestatii de protest in Bucuresti si in tara, printre motive aflandu-se neplata catre transportatorii de persoane a deconturilor aferente categoriilor defavorizate, a comunicat FORT.
"Incepand cu data de 15 septembrie Federatia Operatorilor Romani de Transport are in vedere organizarea de manifestatii de protest in Bucuresti si principalele orase din tara dupa modelul celor de anul trecut", au declarat reprezentantii transportatorilor, potrivit NewsIn.

Alte motivele pe care le invoca FORT in repetarea actiunilor din 2008 sunt legate de lipsa de verticalitate in aplicarea modificarilor legislative convenite cu transportatorii, abuzurile comise impotriva transportatorilor comerciali de catre autoritatile centrale si locale, precum si de catre organismele de control.

De asemenea, Federatia Operatorilor Romani de Transport reclama coruptia organelor de control al activitatii de transport si lipsa de profesionalism al angajatilor din CNADNR, RAR si ARR, precum si numarul mare si valoarea nejustificata a taxelor specifice transporturilor rutiere.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Unul din trei angajatori români vrea să recruteze angajați din străinătate
Setari Cookie-uri