Intrebat despre nominalizarea lui Bogdan Olteanu ca viceguvernator BNR, desi nu este o persoana cunoscuta prin calitatile sale din acest domeniu, ci de politician, Antonescu a comentat ca Olteanu nu este un activist de partid, in sensul peiorativ al termenului, scrie NewsIn.

"Bogdan Olteanu este evident un om politic. Prima propunere pe care noi am facut-o pentru functia de viceguvernator a fost Daniel Daianu, conform lucrurilor pe care le declarasem eu in primavara, in momentul cand s-au alcatuit listele pentru europarlamentare", a explicat Antonescu la Realitatea Tv, spunand ca aceasta propunere ar fi fost respinsa de Comisiile de buget-finante.

Confruntat cu informatia ca PNL i-a retras sprijinul lui Daniel Daianu, asa cum acesta sustine, presedintele PNL a facut unele precizari. "Eu cunosc, nefiind membru al comisiilor, din ce am discutat cu Dan Radu Rusanu, ca propunerea a fost respinsa si in momentul cand s-a reconfigurat algoritmul si am avut doua locuri (in CA al BNR - n.r.), alaturi de Napoleon Pop, optiunea partidului a fost aceea de a-l propune Bogdan Olteanu", a sustinut Antonescu.