Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• In zilele de 25 si 26 mai, Forum Invest organizeaza cea de-a 7-a editie a Forumului Financiar, organizat in colaborare cu Banca Nationala a Romaniei la hotelul Radisson BLU din Bucuresti.

Participa, printre altii: Nouriel Roubini – presedinte Roubini Global Economics, Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor Publice, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

PricewaterhouseCoopers Romania, London Stock Exchange, Unicredit Tiriac Bank si Salans organizeaza seminarul “Raising finance through an IPO”, la Hotelul Hilton.

Seminarul se va axa pe posibilitatile de finantare oferite de piata de capital locala si din Londra, precum si beneficiile pentru companii si modalitatile concrete prin care trebuie pregatita o companie pentru o eventuala listare / emisiune de titluri de capital.

Uniqa Asigurari organizeaza Re-creatia mare - lansarea unui noi proiect dedicat "tinerii generatii".

• Domestos in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului demareaza o campanie educationala, dezvoltata la nivel national, "Igiena acasa si la scoala". Speakerii evenimentului: Cristian Alexandrescu - Inspectorul Scolar General al Municipiului Bucuresti, Rodica Cherciu - Inspector General, Directia Educatie si Invatare pe tot Parcursul Vietii din cadrul Ministerului Educatie, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Monica Cristina Anisie - Inspector General Adjunct, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Diana Stan - SBM HHC USCE Region, Unilever.

Banca Comerciala Romana (BCR) organizeaza la ora 11.00 o conferinta de presa cu prilejul “Saptamanii Europene a IMM-urilor”.

• Conferinta nationala “Strategia Europeana in Regiunea Dunarii oportunitati pentru economiile regiunilor implicate”;

Scopul acestui eveniment este informarea actorilor interesati de oportunitatile deschise de Strategia UE privind regiunea Dunarii pentru dezvoltarea economica si sociala durabila a regiunii si se constituie intr-un preambul la conferinta finala din 9-11 iunie a.c., cand va avea loc semnarea actului pentru punerea in aplicare a Strategiei.

ZebraPay lanseaza un sistem de plati instant. Biletele de tren si de autocar, cartelele prepaid, facturile si biletele de spectacole vor putea fi cumparate, incepand de maine, de la cele peste 30 de terminale ZebraPay, amplasate in puncte-cheie din Bucuresti, statii de metrou, mall-uri si supermarketuri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri