Ministrii amana restructurarea si pregatesc concedieri «pe hartie», titreaza Capital.ro. Mai putin de 10% din bugetarii prevazuti in schema ministerelor sau unitatilor subordonate acestora au fost trecuti pe lista neagra a viitorilor someri. Si din acestia, o parte sunt doar posturi neocupate, care vor fi sterse pe hartie.

Cum au ajuns romanii sa renunte la vile de peste 100.000 de euro in favoarea bancilor, se intreaba Ziarul Financiar. Cel putin zece vile de peste 100.000 de euro fiecare sunt scoase la vanzare in aceste zile de catre banci, ca urmare a executarii silite a persoanelor sau firmelor care nu si-au mai achitat ratele la credite, pe fondul crizei financiare.

Autostrada lui Oprescu, tot suspendata, dar mai scumpa cu 4 milioane de euro. Costurile Pasajului Basarab au crescut, dintr-un pix, cu inca 60 de milioane, scrie Gandul.

Financiarul scrie despre paradisul fiscal al Bisericii. In timp ce toate institutiile statului sunt obligate sa reduca personalul si salariile, masurile de taiere a cheltu¬ielilor afectand toata tara, cultele reli¬gi¬oase continua sa beneficieze de exceptii fisc¬ale importante si nejustificate, afir¬ma reprezentantii Asociatiei Secular-Umaniste din Romania (ASUR), care pro¬pun taxarea cultelor si res¬tric¬tionarea finantarii lor de catre stat.

Citeste si:

Money.ro publica o analiza despre “parazitii de criza” - angajatii neperformanti de dinainte de 2008, care s-au transformat in paraziti care consuma resursele companiei, nu produc nimic, dar sunt si nemultumiti de “sclavia” de la locul de munca.

Copiii sunt principalul motiv pentru neplata ratelor, spune Alexandra Rusen, coordonatorul afacerilor cu persoane fizice al Coface, intr-un interviu pentru Romania Libera.

Avocatii romani au unda verde in statele UE, titreaza EvZ. Cu exceptia Greciei si a Luxemburgului, aparatorii romani pot oferi consultanta sau pot pleda in instantele din toate celelalte state de pe Batranul Continent.