Fosta sefa a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) Dorina Tiron nu va reveni in functia de director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, ci se va angaja ca simplu inginer, scrie Mediafax, citand surse din ministerul Transporturilor.
Tiron a declarat in mai multe randuri ca, daca va fi demisa, se va intoarce pe pozitia pe care o ocupa anterior, cea de director al DRDP Iasi.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, a demis-o miercuri, 22 septembrie, pe Dorina Tiron (foto) din functia de director general al CNADNR.

Atributiile Dorinei Tiron au fost preluate temporar de catre Liviu Costache, director coordonator proiecte autostrazi in cadrul CNADNR, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

Potrivit MTI, rezultatele preliminare ale controlului dispus de ministrul Anca Boagiu in data de 7 septembrie au demonstrat ca managementul in cadrul CNADNR a fost unul defectuos, atat la nivelul actului administrativ, cat si in relatia cu firmele de constructii si cele de consultanta.

Dorina Tiron a fost numita in 12 martie 2009 la conducerea CNADNR de fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu, ea venind din pozitia de director general al Directiei de Drumuri si Poduri Iasi. Ea a mai fost director general la CNADNR in perioada 2006-2007, sub mandatele lui Gheorghe Dobre si Radu Berceanu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri