Tiron a declarat in mai multe randuri ca, daca va fi demisa, se va intoarce pe pozitia pe care o ocupa anterior, cea de director al DRDP Iasi.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, a demis-o miercuri, 22 septembrie, pe Dorina Tiron (foto) din functia de director general al CNADNR.

Atributiile Dorinei Tiron au fost preluate temporar de catre Liviu Costache, director coordonator proiecte autostrazi in cadrul CNADNR, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

Potrivit MTI, rezultatele preliminare ale controlului dispus de ministrul Anca Boagiu in data de 7 septembrie au demonstrat ca managementul in cadrul CNADNR a fost unul defectuos, atat la nivelul actului administrativ, cat si in relatia cu firmele de constructii si cele de consultanta.

Dorina Tiron a fost numita in 12 martie 2009 la conducerea CNADNR de fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu, ea venind din pozitia de director general al Directiei de Drumuri si Poduri Iasi. Ea a mai fost director general la CNADNR in perioada 2006-2007, sub mandatele lui Gheorghe Dobre si Radu Berceanu.