Boc a declarat, la centura de ocolire a Clujului, pe relatia Valcele - Apahida, ca Guvernul s-a angajat sa finalizeze lucrarile de infrastructura care se afla intr-o faza avansata, cum sunt centura Clujului, centura Sibiului sau centura Bucurestiului, pe relatia Chitila-Voluntari.

"Am facut o prioritizare la nivelul Guvernului pe lucrari de infrastructura care se pot termina in perioada urmatoare si am realocat resurse financiare. Ne-am angajat sa finalizam lucrarile de infrastructura care sunt in faza avansata. Asta inseamna centura Clujului, centura Sibiului, 8,6 kilometri la Iasi, autostrada Transilvania - cei 12 de kilometri de la Campia - Turzii la Turda, centura Bucurestiului Chitila-Voluntari si pentru asta am alocat resurse fianciare cu prioritate in vederea finalizarii lor", a spus seful Guvernului.

Boc a precizat ca centura ocolitoare a Clujului, de la Valcele - Apahida, va scoate traficul greu din oras, pe partea de est, din cartierul Someseni.

"Lucrarile sunt intr-un stadiu bun, iar centura are rolul de a degreva traficul greu din partea Someseniului. Cand centura va fi gata, traficul greu va pleca in istorie", a adaugat Boc.