Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.

Bursa din Sibiu organizeaza in perioada 21-22 octombrie 2010, la Paltinis, conferinta „Piata SIBEX, dezvoltare si cooperare internationala”. Pe parcursul a doua zile invitatii vor dezbate, in cadrul unor discutii interactive, subiecte privind pietele administrate de Bursa din Sibiu, realizarile si proiectele institutiei atat pe segmentul derivatelor cat si pe cel spot, cele mai de succes produse lansate si cooperarile Sibex cu institutii de renume pe plan international.

La eveniment vor participa invitati de la Eurex, Warsaw Stock Exchange, Dow Jones Indexes, Trayport Londra, reprezentanti ai Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si ai celor mai importante case de brokeraj din Romania, oameni de afaceri din cadrul unor companii de top, specialistii Sibex precum si invitati din mass-media.

LG lanseaza un nou model de smartphone, Optimus 7, care este primul terminal cu Windows Phone 7 ce va ajunge in Romania, in oferta Vodafone, incepand cu 21 octombrie.

• Targul de Turism al Romaniei. Manifestarea este organizata de Romexpo, sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, si se va desfasura la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti in perioada 21-24 octombrie 2010.

• Reprezentantii industriei de retail si FMCG din Romania vor vorbi la Trade Round Table Magazinul Progresiv, eveniment ce are loc astazi la Hotel Radisson, in Bucuresti.

Printre vorbitori se vor afla Alexandra Gatej - Consilier Prezidential, Victor Armaselu – Vice-Presedinte Vanzari si Distributie, Ursus Breweries, Mihaela Mitroi – Partener, PricewaterhouseCoopers, Albert Davidoglu – Customer Development Director, Unilever SCE, Mircea Coman – Director Clienti Revanzatori, Metro Cash&Carry, precum si reprezentanti ai celor mai importante companii de cercetare de retail si consumator din Romania si Europa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Comisia Europeană ”urechează” România: cere procedura de deficit excesiv
Setari Cookie-uri