Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 1 noiembrie 2011, iar durata de executie de 30 de luni de la semnarea contractului, potrivit unui anunt postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

In luna noiembrie a anului trecut, un numar de patru consortii si firme au depus oferte finale la licitatia pentru constructia tronsonul Raul Doamnei-Hasdeu, tot de pe Magistrala 5.

Consortiul Dogus (Turcia) - Gulermak (Turcia) - Moscovskii-Metrostroi (Rusia) - Salini (Italia) a depus o oferta de 1,076 miliarde lei si un timp de executie de 22 luni. Asocierea formata din Strabag (Austria) si Straco Grup (Romania) a depus o oferta de 1,94 miliarde lei si un timp de executie de 30 luni.

Citeste si:

Asocierea Astaldi (Italia), FCC (Portugalia), Delta ACM (Romania) si AB Construct a venit cu o oferta de 918,93 milioane lei si o durata de executie de 25 de luni. Compania Aktor din Grecia a prezentat o oferta de 1,009 miliarde lei, cu un timp de executie de 25 de luni.

Consortiul din care face parte Dogus a mai depus o oferta alternativa, de 1,011 miliarde lei si o durata de executie de 22 luni, si asocierea din care face parte Astaldi o oferta alternativa de 904,32 milioane lei si o durata de 22 luni.