Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie Politehnica Bucureşti, prin Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor şi Centrul de Antreprenoriat UPBizz, a lansat un concurs de idei şi de afaceri în cadrul evenimentului "Start Your StartUP", la care sunt aşteptaţi să participe elevi şi studenţi care doresc să devină antreprenori.

Se va acorda câte un premiu în valoare de 5.000 de lei pentru câştigătorul din cadrul fiecărei secţiuni - elevi şi studenţi, au anunţat organizatorii pe Facebook.

Înscrierea se poate face până pe 12 octombrie, individual sau într-o echipă formată din maximum trei membri.

Finaliştii, care vor fi anunţaţi pe 20 octombrie, vor beneficia de asistenţa unui mentor ce îi va consilia pentru prezentarea finală.

Ideea de afacere va fi prezentată, în faţa juriului şi a audienţei, în zilele 26 şi 27 octombrie. Prezentarea va fi live (de tipul elevator pitch) şi va avea maximum 5 minute.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în cadrul unui eveniment desfăşurat la Politehnica Bucureşti în data de 26 octombrie pentru secţiunea studenţi, respectiv 27 octombrie pentru secţiunea elevi.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri