Banca Comeciala Carpatica a demarat de curand procesul de migrare a portofoliului de carduri cu banda magnetica, la carduri cu cip, proces ce se va derula treptat, pe masura emiterii de carduri noi, respectiv reemiterii si reinnoirii cardurilor, potrivit unui comunicat al bancii.
Proiectul include, in prima faza, cardurile emise sub sigla VISA, urmand sa se puna in circulatie versiunea cu cip si pentru produsele Maestro si MasterCard din portofoliu.

„Cu siguranta, in perioada urmatoare, vom alinia intreg portofoliul de carduri BCC la noua tehnologie cu cip", a explicat Georgiana Mincu, director executiv de retail in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Cardurile cu cip sunt emise in concordanta cu standardele globale EMV si aduc un nivel sporit de siguranta, comparativ cu cardurile traditionale cu banda magnetica, informatia detinuta pe cip fiind greu de reprodus si folosit.

Banca Comerciala Carpatica are capital social majoritar romanesc, iar actiunile bancii sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti. Banca are o retea teritoriala formata din 171 de sucursale si agentii in toata tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri