OTP Bank Romania percepe la creditele de nevoie personale fara ipoteca in lei o dobanda nominala de 14,05%, formata din indicele Robor la 3 luni plus o marja de 7,43%. Banca nu percepe comision de analiza a dosarului si nici alte comisioane lunare de administrare, sustin reprezentantii OTP.

Banca ofera credite de cel mult 10.000 de euro (sau echivalent in lei), iar perioada de rambursare este de maxim 7 ani pentru creditele in lei, respectiv maxim 5 ani pentru creditele in euro.

„Oferim conditii speciale pentru creditele de nevoi personale deoarece vrem sa aducem mai aproape de realizare dorintele fiecarui client. In mod constant, cautam noi modalitati de a ne perfectiona produsele si de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii pentru nevoile lor”, a declarat Gabriel Cretu, director de vanzari in cadrul OTP Bank Romania.

OTP Bank, cea mai mare institutie de credit din Ungaria, intentioneaza sa-si majoreze in acest an cu pana la 9% activele din Romania. Activele totale ale OTP Bank Romania au crescut in 2010 cu 16% pana la aproximativ 1,5 miliarde de euro.