"Consiliul de Supraveghere al Uniqa Asigurari si Oliviu Gabriel Stoica, presedinte al directoratului companiei, au cazut de acord sa inceteze cooperarea la sfarsitul lunii martie 2011 din cauza unor circumstante neprevazute. Mandatul domnului Stoica de presedinte al directoratului companiei se va incheia la data de 31 martie 2011”, se arata intr-o declaratie oficiala a Uniqa Asigurari.

Astfel, Oliviu Stoica pleaca din conducerea companiei dupa numai trei luni de mandat. El a fost confirmat in pozitia de presedinte al directoratului Uniqa Asigurari, de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) la inceputul lunii ianuarie din acest an, ca urmare a numirii sale de catre Consiliul de Supraveghere al companiei.

Oliviu Stoica a preluat functia de la Ileana Horvath, care a ocupat pozitia de presedinte al directoratului Uniqa Asigurari in perioada 2009 – 2011. El a activat anterior in conducerea mai multor grupuri financiare precum KBC, Citibank si MasterCard Worldwide.

Citeste si:

„Principalele obiective ale conducerii companiei pentru urmatorii ani sunt cresterea afacerilor si a profitului. Situatia pietei de asigurari din Romania ramane dificila, chiar daca iesirea din criza a inceput deja”, spunea Oliviu Stoica (foto), la momentul confirmarii de catre CSA.

Grupul Uniqa este prezent piata din Romania prin intermediul Uniqa Asigurari, companie cdare a rezultat din achizitia de catre grup in anul 2008 a societatii Unita. Ulterior Unita si-a schimbat numele in Uniqa Asigurari.