UniCredit are un nou sediu central

Banca UniCredit Romania a inceput anul 2006 intr-un nou si modern sediu central, situat in partea de nord a Bucurestiului, in apropierea lacului Herastrau, pe o suprafata de 6.000 mp.

Noul amplasament ofera un spatiu de birouri deschis, desfasurat pe patru etaje, suprafata medie a fiecarui etaj fiind de aproximativ 1.200 mp, precum si un spatiu de parcare pentru 100 de locuri.

"Datorita cresterii afacerii si implicit a echipei UniCredit Romania, o astfel de mutare era necesara. Noul sediu beneficiaza de facilitati la standarde inalte, oferind un mediu de lucru placut si confortabil. Ne dorim sa devenim o optiune principala ca angajator pe piata bancara, iar aceasta schimbare a sediului central vine ca o confirmare a acestui lucru", a mentionat Rasvan Radu, presedinte executiv al Bancii UniCredit Romania.

UniCredit Romania este o banca comerciala cu actionariat strain, ce opereaza pe piata romaneasca din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este in prezent de peste 210 milioane RON, banca detinand 48 de sucursale, dintre care 13 sunt in Bucuresti.

Actionarul majoritar al Bancii UniCredit Romania cu 99,94 la suta din actiuni, Grupul UniCredit, este una dintre cele mai importante institutii financiare din lume, cu o valoare de piata de peste 55 miliarde euro, avand active totale de peste 750 miliarde euro.

Grupul UniCredit este prezent pe piata bancara din Romania prin intermediul UniCredit Romania, Banca Tiriac si HVB Bank, cu o valoare cumulata a activelor de peste trei miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri