BCR va lansa o platforma de internet banking pentru telefoanele mobile cu acces la internet - m.24banking.ro, care va fi dezvoltata impreuna cu 500 dintre cei mai activi clienti ai serviciului BCR - Click 24 Banking, a anuntat banca, conform Mediafax.
"Serviciul de internet banking disponibil pentru telefoanele cu acces la internet vine in intampinarea tendintelor mondiale de crestere a gradului de acces la internet de pe telefonul mobil. Platforma este securizata si adaptata special pentru accesul de pe telefonul mobil", anunta BCR intr-un comunicat de presa.

Potrivit BCR, clientii pana in 30 de ani platesc cel mai des prin internet banking factura la telefonul mobil si rata la cardul de credit. Persoanele trecute de 30 de ani achita cel mai des facturile de utilitati, apoi pe cele de telefonie mobila si rata la cardul de credit.

Din punct de vedere geografic, potrivit datelor BCR, cel mai mult folosesc internet bankingul bucurestenii, urmati indeaproape de locuitorii judetelor Valcea, Iasi, Suceava si Olt.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri