Ahmed Hassan, noul managing partner al Deloitte Balcani

Ahmed Hassan, audit partner si presedinte al Consiliului Director Deloitte Europa Centrala (DCE), a preluat functia de Office Managing Partner Deloitte Balcani, grup care reuneste Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Albania si Kosovo. Totodata, el a devenit Country Leader pentru Romania si Moldova.

Ahmed Hassan, 43 de ani, s-a alaturat echipei Deloitte din Romania in 1999 si este partener de 9 ani. A fost primul partener din Balcani care a devenit membru al Consiliului Director al DCE si primul presedinte ales din aceasta regiune (incepand cu 1 ianuarie, 2009).

Ca urmare a noilor sale responsabilitati, Hassan s-a retras din functia de Audit Partener in Charge Deloitte Balcani, care a fost preluata de Silvia Peneva din Deloitte Bulgaria. De asemenea, mandatul de presedinte al Consiliului Director al DCE se va incheia pe 31 decembrie 2011.

Functia de Office Managing Partner in Balcani presupune coordonarea birourilor Deloitte si a diferitelor departamente din regiune, dezvoltarea si coordonarea strategiilor de business, precum si mentinerea calitatii serviciilor oferite clientilor companiei.

Deloitte Balcani este una dintre cele cinci entitati care formeaza Deloitte Europa Centrala, alaturi de Deloitte Adria, Deloitte Cehia & Slovacia, Deloitte Ungaria si Deloitte Polonia & tarile baltice. In regiunea balcanica, firma are 655 de angajati coordonati de 13 parteneri, inclusiv 3 Parteneri coordonatori (Partner in Charge). Firma furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si juridica, consultanta financiara si de management mai multor companii publice sau private din diverse industrii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri