CitiFinancial Romania, divizia Citibank Romania SA, va deschide in acest an noua sucursale la nivelul intregii tari, a declarat vineri, pentru Rompres, Wade Robison, director general CitiFinancial Romania.

Deschiderea unei agentii costa in medie intre 120.000 - 160.000 de dolari, astfel incat, pentru cele noua agentii, CitiFinancial ar putea investi in jur de 14 milioane de dolari.

"In acest an vom deschide noua agentii, doua in Bucuresti, inca una in Constanta, Pitesti, Craiova, Iasi, Bacau si Braila", a spus Robison, cu ocazia inaugurarii celei de-a saptea agentii din Bucuresti, situata in zona Crangasi. Wade Robison a precizat ca CitiFinancial va cunoaste in acest an o crestere cu circa 50% a bazei de clienti si a activelor din Romania.

CitiFinancial are la ora actuala 19 sucursale in intreaga tara. "Noua agentie va putea oferi cele mai bune servicii pentru clientii nostri, care pot obtine credite personale cu un venit de cel putin 270 de lei, sumele imprumutate variind intre 450 si 45.000 lei noi, in functie de venitul clientului", a spus directorul retelei de agentii CitiFinancial, Nicolae Scripcaru.

Scripcaru a adaugat ca in curind CitiFinancial ar putea oferi si credite garantate, cu sume care sa depaseasca 45.000 lei noi, in functie de garantiile cerute. De asemenea, CitiFinancial a lansat, incepand din luna martie, un nou produs creditul de nevoi personale cu dobanda variabila: rata dobanzii va creste sau va scadea in functie de variatia ratei medii a dobanzii pentru imprumuturile acordate pe piata interbancara /indicele BUBOR pe sase luni.

CitiFinancial ofera solutii de finantare pentru clienti persoane fizice in peste 16 tari, avand un portfoliu de peste cinci milioane de clienti. CitiFinancial International este membra a Citigroup si a fost lansata in Romania in anul 2003, ca parte a Citibank Romania S.A.

Citigroup este reprezentata in Romania de Citibank Romania SA din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, intreprinderilor mici si mijlocii, sectorului public si organizatiilor non-profit. Citibank Romania SA are sucursale in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Cluj, Brasov si Sibiu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Aduc profit spatiile de coworking sau doar pierd banii investitorilor?