Banca Transilvania a initiat campania ô100 de zile fara griji, 0% dobandaö, dedicata clientilor persoane fizice, utilizatori de carduri MasterCard FORTE. Promotia are loc in perioada 1 aprilie- 31 mai a.c., in acest interval de doua luni persoanele care solicita un astfel de card bucurandu-se de o perioada de gratie de 100 de zile de la emiterea cardului.
Detinatorii cardurilor BT MasterCard FORTE beneficiaza de o perioada mare de gratie atat pentru efectuarea cumparaturilor la comercianti, cat si pentru retrageri de numerar. In plus, banii ajung in contul de card imediat ce se doreste alimentarea cardului, iar comisionul este de 0% pentru cumparaturile facute in tara sau in strainatate, dar si pentru achitarea facturilor la Orange, Connex ľ Vodafone si Zapp. De asemenea, clientii au asistenta non ľ stop din partea echipei specializate a Bancii Transilvania.

Dupa incheierea campaniei ô100 de zile fara griji, 0% dobandaö, cardul MasterCard FORTE va avea in continuare o perioada de gratie de 55 de zile. Banca Transilvania ofera clientilor sai cel mai mare interval de timp pentru perioada de gratie, comparativ cu alte banci din Romania, interval in care acestia trebuie sa realizeze doar rulajul minim, de 10% din suma folosita din creditul de pe cardul respectiv.

MasterCard FORTE este un mijloc de plata flexibil si eficient datorita liniei de credit de care beneficiaza utilizatorii acestui tip de card. Limita de credit se acorda conform unei grile de scoring si poate sa ajunga pana la 3 venituri lunare nete certe, cu caracter permanent, creditul fiind de maximum 5.000 euro. Pot beneficia de un astfel de card persoanele fizice cu varste cuprinse intre 18 si 63 de ani (la emiterea cardului), angajati pe o perioada nedeterminata sau care au venituri cu caracter permanent. De asemenea, acestia trebuie sa beneficieze de un venit net cert cu caracter permanent de minimum 200 euro.

MasterCard FORTE este unul dintre produsele de succes ale Bancii Transilvania, disponibil in oricare dintre cele peste 235 de sucursale si agentii, in intreaga tara. Pana acum au fost emise aproximativ 12.000 de carduri de acest tip, iar campania ô100 de zile fara griji, 0% dobandaö va spori, cu siguranta, atractivitatea produsului MasterCard FORTE. Posibilitatea de a folosi acest card pentru efectuarea de tranzactii atat in tara, cat si in strainatate va pozitiona MasterCard FORTE ca unul dintre intrumente de plata preferate.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri