Libra Bank continua strategia de extindere teritoriala, deschizand de la inceputul acestui an 4 noi sucursale. Clientii pot gasi acum Libra Bank si in orasele: Sibiu, Piatra Neamt (in cadrul magazinului WinMarkt) si Iasi, unde sunt situate 3 dintre aceste sucursale noi. Cea de-a patra se afla in Bucuresti, in cartierul Berceni. In urmatoarele luni vor fi deschise alte 4 sucursale Libra Bank, pentru care au fost deja stabilite locatiile.
Noile sucursale vin in intampinarea nevoilor financiare, atat ale clientilor persoane fizice, din orasele si zonele respective, cat si ale companiilor si reprezentantilor profesiilor liberale. Pentru toate aceste categorii de clienti, banca a creat servicii si produse dedicate.

In plus, acum, clientii din zonele unde s-au deschis noile sucursale pot beneficia de promotiile Libra Bank. In aceasta perioada, Libra Bank le-a pregatit clientilor sai promotii speciale, astfel incat acestia se pot bucura din plin de sarbatorile pascale.

Timp de o luna, in intervalul aprilie mai a.c., toti clientii bancii care contracteaza un credit pentru nevoi personale - Libra Credit - participa la o tombola organizata special. Libra Bank le va plati castigatorilor pana la trei rate din creditul contractat..

Alaturi de ofertele avantajoase de creditare, acum, clientii Libra Bank pot beneficia si de dobanzile avantajoase pentru depozitele la termen. De asemenea, au posibilitatea sa economiseasca pe termen lung folosind doua dintre noile produse lansate in acest an: depozitul pe 2 ani si contul de economisire acumulare. Clientii Libra Bank care aleg depozitele pe termen lung beneficieaza atat de dobanzi superioare si fixe, cat si de un maximum de flexibilitate in privinta depunerii sau retragerii banilor.

Banca este detinuta de grupul american de investitii New Century Holdings (NCH), care a achizitionat pachetul majoritat de actiuni in 2003.

NCH are investitii de aproximativ 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Preluarea Libra Bank de catre companiile membre ale NCH, acum 3 ani, a marcat totodata si relansarea activitatii bancii.

Eforturile depuse pentru restructurarea bancii si-au aratat rezultatele in cursul anului trecut, cand Libra Bank a inregistrat una dintre cele mai inalte rate de crestere din sistemul bancar romanesc.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Setari Cookie-uri