BRD - Groupe Société Générale a lansat noul sau portal, www.brd.ro, conceput astfel incat sa raspunda, prin intermediul site-urilor sale dedicate, asteptarilor unui public larg, constituit din clienti sau potentiali clienti, interesati de produsele si serviciile din portofoliul bancii, reprezentanti mass-media, actionari, investitori.
       
www.brd.ro reuneste in paginile sale informatii despre toate entitatile Grupului: banca BRD - Groupe Société Générale, filiala de leasing - BRD Sogelease, filiala de credite de consum - BRD Finance, firma de brokeraj - BRD Securities, societatea de gestionare de active - SGAM, filiala de consultanta in privatizari si fuziuni-achizitii - BRD / SG Corporate Finance, precum si filiala specializata in gestiunea de parcuri auto, prezenta pe piata de la sfarsitul anului trecut, ALD Automotive.
       
Noul portal vine in intampinarea trendului crescator pe care il inregistreaza utilizarea internet-ului ca sursa de informare. Este caracterizat de ergonomie sporita a navigarii, conferita de structurarea informatiei pe axe de activitate, iar in cadrul acestora pe segmente de clientela si nevoi specifice acestora, motoare de cautare optimizate si un sistem de meniuri de navigare facil de utilizat.
       
De asemenea, noul portal beneficiaza de animare oferita de simulatoare, grafice de evolutie, spatii publicitare, modul de cautare a unitatilor BRD/ATM-urilor prevazut cu harti ale zonelor in care se afla acestea.
       
O alta calitate a noii versiuni a site-ului www.brd.ro este interactivitatea materializata in oferirea posibilitatii de a solicita on-line produsele si serviciile BRD, de a programa intalniri cu Consilierii Clientela, de a adresa intrebari prin intermediul formularelor dedicate.
       
BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 5,7 miliarde euro. Banca are peste 1,8 milioane clienti si opereaza o retea de peste 360 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 3,4 miliarde euro).