BRD a inchis anul trecut 22 de agentii, pana la 915 sucursale, iar personalul s-a redus cu 261 de angajati, la 7.681 de salariati.
Directorul general al bancii, Philippe Lhotte, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca BRD a mai inchis in luna ianuarie 17 agentii si a deschis alte patru.

„Personalul bancii va scadea si in 2013, dar intr-un ritm mai scazut decat anul trecut. Continum sa ne reeavaluam agentiile, sa gasim solutii de optimizare a costurilor. Probabil ca unele sucursale nu trebuiau deschise in perioada pre-criza”, a declarat Lhotte.

In acest sens, cheltuielile cu personalul au scazut in 2012 cu 5%, pana la 636 milioane lei.

BRD-Groupe Societe Generale (BRD) a inregistrat anul trecut pierderi de 332 milioane lei (74,5 milioane euro), din cauza deteriorarii mediului macroeconomic si a implementarii unei metodologii mai prudente de evaluare a garantiilor, a anuntat miercuri banca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri