CEC Bank a incheiat anul trecut cu un profit brut de circa 65 de milioane lei, aproape dublu fata de rezultatul din 2012, au declarat surse guvernamentale, potrivit Mediafax.

"Din datele preliminate, CEC a incheiat anul cu profit, dar va trebui sa vedem rezultatele auditate, singurele care pot fi luate in calcul. O imagine mai exacta vom avea in martie-aprilie. De obicei, la CEC nu este o diferenta mare intre profitul brut si rezultatul net. Daca ramane nivelul actual al profitului brut, cam de 65 de milioane lei, probabil vom vedea un castig net de 55-60 milioane lei", au precizat sursele citate.

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, declara la inceputul lunii decembrie, in fata comisiei parlamentare de ancheta privind creditul acordat Ioanei Basescu, ca CEC Bank se afla pe pierdere neta si nu si-a indeplinit planul de creditare asumat. Cel mai probabil, Chitoiu se referea la rezultatele financiare de la finele lunii septembrie sau octombrie.

CEC a incheiat anul 2012 cu un profit brut de 33,5 milioane lei, in scadere cu 57% fata de 2011, cand profitul brut al bancii era de 78,1 milioane lei.

Citeste si:
Spitalele primesc bani in plus pentru salariile personalului auxiliar
Spitalele primesc bani in...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Oficial Finante: Casele de marcat electronice salveaza bugetul!