Bursa Romana de Marfuri (BRM) a derulat saptamana trecuta licitatii de achizitie si vanzare in valoare de aproximativ 540.000 de dolari, se arata intr-un comunicat remis de BRM.

Cel mai activ ordonator BRM, din punctul de vedere al valorii procedurilor adjudecate a fost Regia Autonoma de Transport Bucuresti, care a solicitat achizitii de peste 320.000 de dolari.

O procedura aparte din punctul de vedere al obiectului tranzactionat a fost achizitia de catre SC Electrica SA a unui proiect privind promovarea imaginii Call Center si a modalitatilor moderne de plata. Valoarea proiectului s-a ridicat la aproximativ 52.000 de dolari iar diferenta de pret obtinuta in favoarea ordonatorului fata de pretul de pornire a fost de 33,90 la suta in termeni reali. In teritoriu, valoarea procedurilor de achizitie si vanzare derulate in ringul terminalelor BRM au atins cifra de 290.000 de dolari. Primul in topul terminalelor BRM a fost punctul de lucru de la Constanta, urmat de Craiova, Galati, Ploiesti si Brasov.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Setari Cookie-uri