Vienna Insurance Group (VIG), care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a subscris anul trecut in Romania prime brute totale de 445,7 milioane de euro, in crestere cu 25,4% fata de 355,5 milioane de euro in 2014.

Pe segmentul de daune/accidente, cea mai mare parte a afacerilor din Romania, asiguratorul a inregistrat prime brute de 363,1 milioane de euro, in urcare cu 20,6% , conform Mediafax.

''Implementarea constanta de masuri in Romania s-a dovedit a fi de succes intr-un context de piata imbunatatit. Ca o continuare a tendintelor pozitive inregistrate initial in 2014, companiile VIG din Romania au obtinut o crestere de 20,6% pe segmentul daune/accidente'', potrivit unui raport publicat marti de VIG cu rezultatele preliminare pentru anul trecut.

Pe segmentul asigurarilor de viata, VIG a raportat prime brute de 82,5 milioane de euro, cu un avans mai puternic, de 51,8%, comparativ cu anul anterior.La nivel de grup, primele brute subscrise au scazut cu 1,5%, la 9,23 miliarde de euro.

Citeste si:
VIG: Nu am scos bani din Romania. Acuzatiile sunt nedrepte
Roland Groll, Vienna...

Sursa foto: Olga Danylenko / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Subscrierile VIG in Romania pe RCA au scazut cu 45% in urma plafonarii