Ministerul Finantelor Publice organizeaza, duminica 19 martie, extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise in februarie, cu un fond de premiere de un milion de lei, pentru maxim 100 de castigatori.

Extragerea pentru loteria bonurilor fiscale afarenta lunii februarie va avea loc duminica, 19 martie, incepand cu ora 19:00, iar fondul de premiere este, ca si pana acum, de un milion de lei, anunta Ministerul Finantelor Publice (MFP) prin intermediul unui comunicat de presa.

La extragere participa bonurile emise intre 1 si 28 februarie 2017, iar selectia celor 100 de castigatori va fi realizata in doua etape.

“Duminica, 19 martie 2017, va fi organizata prima etapa, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare”, se mentioneaza in comunicat.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. „Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.

Citeste si:
Loteria bonurilor fiscale: Extragere speciala in ziua de Paste
Duminica vor avea loc doua...

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Extragerea bonurilor fiscale castigatoare va avea loc duminica