Pe parcursul vizitei institutionale in Romania, Jean-Pierre Mustier a fost insotit de Carlo Vivaldi, Seful Diviziei CEE a UniCredit.

"Europa Centrala si de Est este o regiune foarte interesanta, cu o baza tanara de clienti si un context macroeconomic si bancar solid. Aceasta regiune beneficiaza, in plus, de o crestere a PIB si de castiguri ajustate la risc mai mari fata de zona euro. In Romania, ca si in regiunea mai ampla a Europei Centrale si de Est, prioritatea noastra centrala este sa ne intarim si sa ne consolidam in continuare pozitia de lider de piata si performanta financiara, mentinand in acelasi timp eficienta costurilor si atentia asupra calitatii activelor. Vom continua sa oferim clientilor nostri din Romania cele mai bune produse si servicii, cu accent pe dezvoltarea in continuare a ofertelor digitale in concordanta cu abordarea multichannel din cadrul Grupului", a declarat Jean-Pierre Mustier, CEO UniCredit.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont