"Depozitul Sibiu 2007" se adreseaza atat firmelor, cat si populatiei. "Acesta este unul dintre cele mai bune produse existente in prezent pe piata bancara din Romania, iar caracteristica ce il individualizeaza in oferta Bancii Comerciale Carpatica consta in faptul ca depunerile efectuate in contul acestui depozit ulterior constituirii, indiferent de data, beneficiaza de dobanda cu care a fost constituit depozitul", se precizeaza in comunicat.

Banca ofera si o promotie pentru deponenti, sub titulatura "Economisesti si vizitezi Capitala Culturala Europeana", prin care clientii bancii pot castiga un sejur in orasul Sibiu sau intr-o zona turistica apropiata, potrivit reprezentantilor bancii, informeaza NewsIn. Banca cu sediul in Sibiu detinea, la sfarsitul lunii septembrie, active de 1,30 miliarde lei (369,34 milioane euro), si a afisat un profit net dupa primele noua luni ale anului de 16,07 milioane lei (circa 4,55 milioane euro), potrivit bilantului financiar trimestrial.

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica sunt listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si se tranzactioneaza pe piata de capital din luna septembrie a anului 2004.