Subscrierile la CCC Blue Telecom incep saptamana vitoare

Compania CCC Blue Telecom vinde prin oferta publica primara 19.881.545 de actiuni la un pret curpins intre 2,5 lei si 7 lei pe actiune, potrivit prospectului aprobat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, valoarea ofertei fiind cuprinsa intre 49,7 milioane lei si 139 milioane lei.

Pachetul scos la vanzare reprezinta 25% din capital social al companiei. Valoarea nominala a actiunilor CCC Blue telecom este de 1 leu. Actiunile companiei de cablu din Galati vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul CCC.

Pretul final al titlurilor urmeaza sa fie stabilit la sfarsitul perioadei de subscriere, si va fi anuntat in a doua zi dupa stabilire. Toate actiunile subscrise vor fi alocate dupa incheierea perioadei de subscriere, la pretul final. Perioada de oferta se poate reduce de la 20 de zile la 10 zile in cazul unei suprasubscrieri, se mentioneaza in prospectul ofertei.

Subscrierile se pot face la sediul casei de brokeraj Elda Invest care intermediaza oferta, sau la sediile intermediarilor avizati de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, anunta NewsIn.

Omul de afaceri Catalin Chelu, din Galati, a vandut an acest an pachetul majoritar de actiuni la compania de cablu CCC Blue Telecom asociatei sale Doina Lilioara Rimar, pentru 219,192 milioane de lei (62 de milioane de euro). in prezent, Doina Rimar detine 61,24% din capitalul social al companiei, iar Catalin Chelu mai detine 8,56% din actiunile companiei. in luna martie Catalin Chelu a vandut un pachet de 26,82% din capitalul CCC Blue Telecom, firmei Zorder Big SA.

Compania a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 30,011 milioane lei (8,28 milioane euro) si un profit brut de 29,31 milioane lei (8,24 milioane euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri