Sub sloganul „banking-ul in era gratificarii imediate”, editia din acest an a Future Banking isi propune sa analizeze care sunt schimbarile pe care industria bancara le traverseaza intr-o era in care consumatorul isi doreste produsul sau serviciul instant, fara prea multe batai de cap si cat mai ieftin. Iata care sunt pana acum cei mai importanti speakeri ai evenimentului si ce teme vor aborda.

Aflate intre „ciocanul” reglementarilor si dorinta de a oferi solutii cat mai prietenoase clientilor, bancile isi schimba tot mai repede obiceiurile, pentru a reusi sa atraga in primul rand generatia de millennials, obisnuita sa vorbeasca doar in limbaj digital.

In acest context, te invitam la Future Banking, in 10 si 11 mai, pentru a intelege ce trebuie sa faca bancile pentru a tine pasul cu Fintech-urile, care sunt asteptarile generatiei millennials, dar si a IMM-urilor. Inscrierea la eveniment este GRATUITA in limita locurilor disponibile in sala de conferinta.

Un studiu Gemius despre ce isi doresc millennials de la banci, dar si o analiza in premiera realizata de BNR, despre comportamentul de indatorare si de rambursare a datoriilor de catre aceasta generatie, vor pune bazele unei analize profunde a interactiunii bancilor cu acest segment de clienti.

Speakerii de top la Future Banking: bancheri si oficiali din cele mai mari Fintech-uri europene

Prima zi va fi deschisa de speech-ul lui Vish Sowani, European Head of Fintech Engagement and Strategic Partnerships in cadrul Visa. Manager cu peste 30 de ani de experienta in industria financiara, Vish si-a inceput cariera in 1981, in cadrul Citigroup Hong Kong, unde a petrecut 16 ani, pentru ca ulterior sa ajute banca de investitii Jardine Fleming sa depaseasca criza asiatica din 1997.

In present, Vish urmareste cu atentie evolutiile sutelor de fintech-uri din Europa si sinergiile pe care acestea le creeaza cu bancile. Vino sa ii urmaresti discursul in debutul primei zile.

Alessio De Icco este unul dintre creatorii George, platforma de online banking a grupului Erste, care marcheaza cea mai rapida crestere din Europa. Ca Innovation Strategist, Alessio va prezenta in a doua zi a Future Banking (11 mai) care sunt provocarile dezvoltarii unei platforme digitale pentru mai multe tari si cum inteligenta artificiala, integrata in George, va schimba relatia clientului cu banca.

Cei trei care au speriat banking-ul: Monzo, Monese si Revolut, la aceeasi masa

Dupa ce anul trecut seful Revolut a vorbit in premiera in Romania la conferinta Future Banking, in acest an cele mai mari banci de tip challenger din Europa vor avea fiecare cate un reprezentant in primul panel din a doua zi a Future Banking. Monzo, Revolut si Monese, trei dintre cele mai importante banci mobile din Europa, cu sediul in Londra, vor discuta despre alternativa la banking-ul clasic si isi vor dezvalui planurile de extindere.

Monzo Revolut Monese in Romania

Monzo, una dintre cele mai mari banci mobile din Europa, care se intituleaza chiar „banca viitorului” va fi reprezentata pe scena Future Banking, in ziua II – 11 mai, de Tristan Thomas, Head of Marketing & Community. Monzo a ajuns in doi ani de la lansare la 500.000 clienti, dar are un target mai mult decat ambitios: sa ajunga la un miliard de clienti in intreaga lume.

Marcus Exall, VP Partnership la Monese, a fost primul investitor in cunoscutul Fintech din Marea Britanie. Cu o experienta de peste 20 de ani in digital si marketing, Marcus va prezenta povestea Monese si va expune serviciile la care si romanii pot avea acces.

Revolut va fi prezent la Future Banking cu noul country manager pentru Romania, nume care va dezvaluit la eveniment. Inscrie-te ACUM la conferinta ca sa afli direct de la proaspat numitul sef al biroului local cu ce arme va ataca Revolut suprematia bancilor locale.

Mai putin cunoscut publicului larg, Fintech-ul Facebanx, o coproductie romano-britanica, creeaza cu programatori romani inovatii spectaculoase la nivel mondial. Vino la Future Banking sa afli de la Andrei Danila, fondator Facebanx, cum recunoasterea faciala si in general solutiile biometrice sunt viitorul in ceea ce priveste reducerea fraudelor in banking.

Mardi MacGregor, Associate Clifford Chance Londra, vine din cel mai important hub de Fintech al Europei si are expertiza in ceea ce priveste implementarea PSD2, cat si pe zona reglementarii cryptomonedelor. Mardi a lucrat cu banci precum Citi, Bank of China si Goldman Sachs pentru implementarea directivei PSD2, iar in zona Fintech a oferit consiliere pentru reglementarea celor mai mari “burse de cryptomonede”, Coinbase si Huobi.

Cine va sustine pozitia bancilor locale la Future Banking?

Pe de alta parte, bancile locale vor fi reprezentate de 5 dintre cele mai inovatoare banci din Romania: Banca Transilvania, ING Bank, TBI Bank, Piraeus Bank si Patria Bank.

Noul sef al ING Bank pe retail venit din Spania, Javier Montes Pita, isi face debutul la conferintele din Romania pentru a expune cele mai importante procese prin care va continua digitalizarea bancii.

Costal Tovil, senior vicepresident in cadrul TBI Bank, prima banca din Romania care a dezvoltat un flux de creditare 100% digital, inclusiv pentru non-clienti, va explica in cadrul unui panel de tip workshop care au fost provocarile identificarii clientilor prin mijloace video. Alaturi de Adrian Dinculescu, country manager in cadrul Namirial, Costas va prezenta avantajele creditarii online prin utilizarea certificatelor calificate, in baza directivei eIDAS.

Thanos Psathas, Deputy CEO al Piraeus Bank Romania, are peste 30 de ani de experienta in business, timp in care a dezvoltat programe si a construit directii strategice pentru companii precum Ernst & Young, Arthur Andersen sau Piraeus Bank.

inscriere Future Banking

Rodica Tuchila, directorul grupului de lucru pe digitalizare in cadrul ARB, va oferi perspectiva care tine de reglementarea proiectelor de creditare digitala.

Pe zona de IMM, Codrut Nicolau, director comercial in Patria Bank, si George Avramescu, business development director in cadrul VTM, vor discuta despre solutiile tranzactionale si de finantare out of the box pentru IMM-uri, mai ales pentru cele aflate la inceput de drum, care nu gasesc multe usi deschise la bancile mari.

Accesati website-ul conferintei Future Banking pentru a urmari ce speakeri si-au mai confirmat prezenta.

Partenerii Future Banking 2018 sunt: Banca Transilvania (Main Partner), Visa (Innovation Partner), Namirial Group (Sponsor), EFSE - European Fund for SouthEast Europe (Sponsor), TBI Bank (Sponsor), Patria Bank (Sponsor), iar publicatia NoCash este partenerul media al evenimentului,

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri