Orange Money anunta introducerea de noi facilitati in aplicatie, fiecare client primind acum un cont IBAN prin care poate efectua transferuri bancare in lei, GRATUIT, din sau catre orice alt cont bancar din Romania.

Potrivit unui oficial al Orange Money, contactat de wall-street.ro, IBAN-ul oferit oricarui client este complet functional, identic cu al oricarei alte banci din Romania. Un element de noutate este insa faptul ca IBAN-ul include chiar numele ORANGE.

Prin noile functionalitati, incepand cu luna iulie, clientii Orange Money pot sa isi gestioneze mai usor facturile (catre circa 70 de companii din domenii precum telecomunicatii, electricitate, gaz, apa, salubritate, asigurari si cosmetice) sau sa transfere gratuit bani catre orice alt IBAN din Romania.

Aplicatia Orange Money este disponibila gratuit in App Store si in Play Store, iar deschiderea contului se realizeaza in magazinele Orange. Abonatii operatorului telefonic isi pot deschide contul si direct din aplicatie, in 3 pasi, primind, de asemenea, 4 GB trafic de internet in reteaua Orange.

Ce functionalitati are acum aplicatia Orange Money

  • Transfer de bani gratuit : catre un alt client Orange Money, selectand direct din agenda numele sau introducand numarul de telefon al destinatarului

Orange anunta si gratuitate la transferurile de bani catre orice cont bancar din Romania.

  • Plata facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare sau prin introducerea codului de client
  • Reincarcarea cartelelor Orange PrePay
  • Plata produselor achizitionate in magazinele Orange prin scanarea QR code-ului.
  • Alimentarea rapida a contului:
  1. direct in aplicatie, utilizand orice card bancar al clientului
  2. prin transfer interbancar in contul IBAN asociat Orange Money
  3. pe site-ul Orange Money, printr-un card bancar
  4. prin depunerea de numerar la toate Orange shop-urile din tara

Fintech-ul gigantului Orange anunta ca pentru alimentarea recurenta a contului Orange Money exista optiunea de a salva in aplicatie cardurile pe care le ai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri