Un bancomat din comuna Tuluceşti a fost deteriorat, iar o sumă de bani a fost sustrasă, marţi 15 septembrie, în urma unui jaf, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, marţi, în jurul orei 4,00, IPJ Galaţi a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Tuluceşti, bancomatul, aparţinând unei unităţi bancare, din incinta unei societăţi comerciale, prezintă urme de distrugere, conform Agerpres.ro.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat.

În urma deflagraţiei, partea din spate a bancomatului a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Săptămâna trecută, pe data de 8 septembrie, două bancomate au fost sparte la parterul unui bloc din oraşul Otopeni.

Sursa foto: ImYanis / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri