Citibank Romania a anuntat astazi ca si-a extins reteaua UniKasa, de plata in numerar a facturilor, prin incheierea unui parteneriat cu retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C, Domo. Datorita acestui parteneriat, oricine isi poate plati facturile rapid si convenabil in 13 magazine Domo din Bucuresti, Bacau si Constanta, ce se adauga celor 20 de statii Agip din Bucuresti, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Pitesti si Targoviste, unde serviciul era deja disponibil. Sistemul UniKasa urmeaza sa fie extins in 40 de magazine DOMO pana la finalul acestui an.

Serviciul UniKasa permite oricui plata facturilor Vodafone, Avon, Romtelecom, Electrica (Bucuresti si Ilfov) si Zapp intr-un mod simplu si la indemana. Platitorul trebuie doar sa prezinte factura la ghiseul UniKasa, casierul scaneaza codul de bare de pe aceasta, plata este inregistrata in sistem si confirmata prin chitanta primita de platitor. Utilizarea sistemului UniKasa este gratuita si convenabila. Serviciul este disponibil pe parcursul unui program de lucru extins, in magazinele Domo. in statiile Agip, serviciul este disponibil non stop, inclusiv in timpul sarbatorilor legale. Sistemul UniKasa este accesibil oricui, platitorul nu trebuie sa fie neaparat client Citi.

Serviciul UniKasa a fost lansat in lui 2004, in Polonia. Iar, de atunci, el a fost dezvoltat si in Romania si Slovacia. UniKasa este a doua initiativa a Citi Romania ce implica dezvoltarea centrelor de plati in numerar. In 2000, Citi a lansat sistemul automat de plati in numerar EasyPayments - o solutie integrata de plata a furnizorilor de servicii din domeniul utilitatilor publice, telefoniei, asigurarilor, televiziunii prin cablu, etc. Sistemul permite persoanelor fizice sa-si achite facturile curente oricand, 24 de ore in fiecare zi a saptamanii, la unul dintre automatele Citi.