Despre plățile online în contextul Black Friday, dar mai ales în contextul schimbărilor cauzate de PSD2 de la 1 ianuarie 2021, discutăm la primul meetup Future Banking, de joi, 19 noiembrie, ora 11:00. Pentru o experiență virtuală te poți înscrie GRATUIT în platforma de evenimente sau ne poți urmări pe Facebook.

Raiffeisen Bank: zero taxe de emitere a cardurilor, cashback mai mare și bonus în puncte eMag

Raiffeisen Bank: zero taxe de emitere a cardurilor, cashback mai mare și bonus în puncte eMag

Conform anunțului făcut de bancă, între 12-15 noiembrie clienții care achiziționează cardurile de cumpărături Standard și Gold au zero taxă de emitere și primesc taxa anuală înapoi, plus un bonus de 200 de lei. Bonusurile se acordă începând cu 22 decembrie pentru plăți cumulate peste 500 lei până la 15 decembrie.

În plus, la cardurile de cumpăraturi Raiffeisen Bank & eMAG, achizitionate pe 13 noiembrie, când este Black Friday la eMag, clienții vor beneficia de zero taxă de emitere și 200 puncte eMag bonus, acordat după plăți cumulate la eMag de peste 350 lei, până la 15 decembrie.

De asemenea, până pe 27 noiembrie, clienții care își iau un credit de nevoi personale Flexicredit, aplicând exclusiv online prin intermediul formularului de pe site, beneficiază de 1,25% reducere la dobandă pe toata perioada creditului și în plus pot caștiga prin tragere la sorți unul din cele 10 vouchere eMAG x 1.000lei.

Totodată, pachetul Zero Simplu comandat în perioada 1-30 noiembrie 2020 va aduce cashback de 5% (maximum 50 de lei), din valoarea tranzacțiilor realizate cu cardul până la finalul anului 2020.

Black Friday la UniCredit Bank: zero costuri pe întreaga perioadă contractuală pentru anumite operațiuni

Black Friday la UniCredit Bank: zero costuri pe întreaga perioadă contractuală pentru anumite operațiuni

Oferta tranzacţională de cont curent şi servicii ataşate va fi disponibilă primilor 3.000 de clienți noi persoane fizice (care nu au și nu au avut un cont curent UniCredit înainte de 13.11.2020) care se înscriu online în campanie.

Aceştia se vor putea bucura de comisioane zero pe întreaga perioadă a contractului încheiat cu UniCredit Bank în baza campaniei de Black Friday, pentru următoarele operațiuni:

  • deschidere, administrare lunară și închidere pentru un cont curent în lei, EUR, USD;
  • administrare lunară pentru un card de debit principal Visa Classic;
  • plăți prin Online Banking/Mobile Banking și plăți la ghișeu efectuate în lei (inclusiv comision sent/ReGIS) și în EUR și USD (inclusiv comision plată în regim de urgență);
  • depuneri de numerar în lei, EUR și USD în contul clientului la ghișeele băncii;
  • retrageri de numerar în lei, EUR, USD la ghișeele băncii;
  • retrageri de numerar și interogare sold la ATM/BNA în rețeaua băncii, în rețeaua Euronet și a altor bănci din România precum și retrageri de numerar și interogare sold în rețeaua Grupului UniCredit și a altor banci din străinătate, prin intermediul cardului de debit principal Visa Classic; debitare directă intrabancară și interbancară; activare și administrare Online Banking și Mobile Banking.

”Bank Friday” la Banca Transilvania: reduceri la credite, inclusiv la cel pentru locuință

”Bank Friday” la Banca Transilvania: reduceri la credite, inclusiv la cel pentru locuință

Banca Transilvania a lansat încă de săptămâna trecută BANK Friday, o nouă campanie de shopping bancar online. De la începutul pandemiei, BT a lansat alte cinci astfel de campanii, în vederea creşterii accesului clienţilor la împrumuturi pentru planurile pe care le au în această perioadă.

BANK Friday are loc în perioada 6 – 15 noiembrie și oferă reduceri la câteva dintre cele mai solicitate produse şi servicii: credite pentru locuinţă, împrumuturi de nevoi personale, carduri de cumpărături, carduri business, overdraft, leasing auto, BT Pay şi asigurări. Banca are o ofertă online inclusiv pentru medici, creditul de nevoi profesionale.

De exemplu, dobânda variabilă la creditele imobiliare/ipotecare în lei este de 4,56% (IRCC + 2,39% p.a., zero comision de analiză şi poliţa PAD oferită de Groupama, gratuită timp de un an. La creditul de nevoi personale cu asigurare de viaţă şi şomaj, dobânda este fixă, de 6,99%, iar comisionul de analiză este zero.

Dacă împrumutul de nevoi personale e accesat împreună cu cardul de cumpărături STAR, dobânda este fixă, de 6,49%, iar cardul vine cu 250 de puncte STAR pentru o linie de credit de minim 2.000 de lei şi cumpărături de cel puţin 500 de lei până în 31 decembrie 2020.

Zen Friday la BRD: oferte la creditele ipotecare și cardurile de credit, dar și pentru antreprenori

Zen Friday la BRD: oferte la creditele ipotecare și cardurile de credit, dar și pentru antreprenori

BRD SocGen a denumit campania de Black Friday - Zen Friday și a anunțat 6 oferte dedicate atât persoanelor fizice, cât și antreprenorilor.

Astfel, banca a tăiat la zero comisionul de administrare la cardurile de credit pe toată durata contractului, oferă o dobândă fixa de 6,99% la creditul de consum Expresso sau zero comision de analiză la creditele Casa Mea sau Habitat + discount la asigurarea de viață.

Și companiile pot accesa pachetul Antreprenor Optimist cu 0 comision timp de 6 luni.

OTP Bank: Campania Zero Friday cu zero costuri pe viață

OTP Bank: Campania Zero Friday cu zero costuri pe viață

OTP Bank România anunță lansarea Campaniei Zero Friday 2020, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază, în perioada 13 – 20 noiembrie, de zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

Astfel, persoanele fizice beneficiază de Pachetul LeZero care include cont curent, card de debit Mastercard, Internet și Mobile Banking, Alerte SMS (Control Card și Control Cont), cu zero costuri pe viață și zero condiții lunare de încasare și tranzacționare. În plus, clienții care decid să încaseze lunar minimum 1200 lei și să facă plăți cu cardul de debit și pe Internet Banking/Mobile Banking încă din prima lună de la achiziția pachetului, vor primi și bonusul lunar de 10% cash back din suma tranzacțiilor efectuate cu cardul de debit Mastercard, până la maximum 50 lei net lunar, până la 600 de lei în primul an.

Campania ZERO Friday pentru Antreprenori cu zero costuri pe viață se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de cifra de afaceri anuală (Micro, IMM, Corporate), care completează formularul dedicat pe website-ul otpbank.ro în perioada 13 – 20 noiembrie, și care devin clienți ai băncii în termen de maximum 60 de zile de la data aplicării.

Noii clienți vor putea beneficia astfel de: număr nelimitat de plăți interbancare, de mică valoare, efectuate în lei prin Internet Banking și SmartBank; administrare gratuită a conturilor curente indiferent de numărul acestora și de valută; abonament la Internet Banking gratuit pentru un utilizator; card debit Visa Business în lei cu emitere și administrare gratuite, precum și, opțional, un terminal POS/E-Commerce, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% la procesarea tranzacțiilor prin POS, indiferent de rulaj.

Cetelem: Rate cu DAE zero, 5% cashback la cumpărături și dobândă promoțională la creditele de nevoi personale

Cetelem: Rate cu DAE zero, 5% cashback la cumpărături și dobândă promoțională la creditele de nevoi personale

Potrivit unui comunicat transmis de Cetelem, de Black Friday, posesorii de carduri de credit Cetelem beneficiază de cumpărături în trei rate cu DAE 0% pentru tranzacțiile efectuate în magazinele care afișează sigla Mastercard Plata în rate. Oferta este valabilă și pentru tranzacțiile online prin platforma PayU, la următorii retaileri: flanco.ro, vivre.ro, pcgarage.ro și hornbach.ro

În plus, până la finalul lunii noiembrie, toți clienții BNP Paribas Personal Finance care dețin un card de credit Cetelem se bucură de o reducere suplimentară de 5% la plata cu cardul în magazinele fizice și online, la cumpărături de minimum 300 de lei. Reducerea se aplică inclusiv produselor care sunt deja reduse de comercianți și va fi virată ulterior clienților înapoi pe card. Oferta se activează în momentul plății și nu se aplică tranzacțiilor în rate.

În cazul creditului de nevoi personale, campania cu dobândă promoțională începând de la 8,49% continua și de Black Friday. Creditele sunt acordate în lei, prin telefon, cu rate fixe pe toată durata contractului, fără comisioane și fără garanții.

Sursa foto: Shutterstock.com