SIF Oltenia propune un dividend brut de 0,07 lei pe actiune

Conducerea Soceitatii de Investitii Financiare Oltenia (SIF 5) a anuntat ca va propune actionarilor distribuirea unui dividend brut in valoare de 0,07 lei pe actiune, informeaza NewsIn

Pentru anul 2005, adunarea generala a actionarilor (AGA) SIF 5 hotarase anul trecut distribuirea catre actionari a unui dividend brut de 0,06 lei noi pe actiune. Actionarii SIF 5 se vor intruni in AGA la data de 27 aprilie, la care pot participa toti actionarii care detin titluri SIF 5 pana la 14 martie 2007, se precizeaza in comunicat.

Actionarii SIF 5 vor analiza situatia financiara pe 2006 si bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul in curs. Totodata, detinatorii de titluri SIF 5 vor dezbate si propunerea conducerii companiei de a numi societatea JPA Audit&Consultata SRL Bucuresti ca auditor financiar pentru o perioada de doi ani. in plus, actionarii SIF 5 vor analiza si mentinerea indemnizatiei cuvenite adminsitratorilor la nivelul existent si fixarea remuneratiei pentru directori la nivelul de 12 salarii brute pe societate si a remuneratiei suplimentare pentru administratori la 10% din indemnizatia bruta a administratorului.

Actionarii SIF Oltenia vor dezbate si propunerea conducerii socictatii de a valida trei membri provizorii ai consiliului de administratie: Margareta Racovita, Gheorghe Blidaru si Doru Mihai Lupoae, pentru perioada ramasa din mandat.

Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a anuntat un profit net pentru anul 2006 de 78,9 milioane lei (23,3 milioane euro), in crestere cu 44% fata de anul precedent.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Avertismentul Saxo Bank: Prețurile vor crește pentru aproape orice
Setari Cookie-uri