SIFI Cluj Retail Bucureşti (ARCU), firmă controlată de SIF Imobiliare (SIFI), a anunțat un acord pentru vânzarea tuturor imobilelor şi activelor fixe din portofoliu pentru suma de 24,3 milioane euro.

Tranzacția se va face după obținerea aprobării acționarilor în viitoarea Adunarea Generală.

SIFI Cluj Retail SA (fosta Arta Culinară SA) deține spații comerciale în Cluj Napoca pe care le închiriază (restaurante, săli de evenimente etc).

SIFI Cluj Retail SA este listată la bursă, în piața AeRO. Firma este deținută de SIF Imobiliare, de asemenea listată la Bursa de Valori București, pe AeRO. La rândul său, SIF Imobiliare este controlată în proporție de 99,9% de LION Capital (fost SIF Banat-Crișana), companie listată în piața principală a BVB, acolo unde este evaluată în prezent la 1,41 miliarde lei.

Cu o zi în urmă, SIF Imobiliare anunțase că a vândut și deţinerea integrală la SIFI BH Retail Oradea, o firmă cu activitate similară SIF Cluj Retail, pentru de 9,5 mil. euro şi 474.900 de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri