Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) are o oferta promotionala la creditele ipotecare, imobiliare si la creditele de consum in perioada targului Real Bucharest, a comunicat banca. La creditele ipotecare si imobiliare in lei CEC promoveaza dobanzi anuale de 8,58%, respectiv 8,75%, iar la creditele de consum dobanda incepe de la 9,25% pe an, in perioada targului Real Bucharest.

Termenul maxim de acordare a creditelor ipotecare sau pentru investitii imobiliare este cuprins intre 30 si 35 ani. De asemenea, banca acorda si credite punte, la o dobanda de 8,75% pe an. La creditele de nevoi personale de peste 100.000 lei dobanda incepe la 9,25% pe an.

in perioada targului, CEC va oferi credite pentru investitii imobiliare, pentru cumpararea, construirea, consolidarea sau extinderea unei locuinte si pentru cumpararea de terenuri, dar va oferi informatii si despre alte oferte ale bancii. Targul imobiliar Real Bucharest, este organizat de FinMedia la Sala Palatului si se desfasoara intre 19 si 22 aprilie.

"Consideram creditul ipotecar un motor al dezvoltarii pietei de retail din Romania" a spus vicepresedintele CEC, Cristian Tudorancea.

CEC a obtinut un profit brut de 24 milioane lei in primul trimestru al acestui an, cu 60% mai mare decat cel afisat pentru acelasi interval al anului trecut, pe fondul avansului portofoliului de credite cu 60% in ultimul an, potrivit datelor financiare ale bancii. in primul trimestru din 2005, casa de economii afisase pierderi. CEC avea, la sfarsitul lunii martie, un capital social de 649,7 milioane lei si active totale de 7,5 miliarde lei (2,23 miliarde euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri