Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) are o oferta promotionala la creditele ipotecare, imobiliare si la creditele de consum in perioada targului Real Bucharest, a comunicat banca. La creditele ipotecare si imobiliare in lei CEC promoveaza dobanzi anuale de 8,58%, respectiv 8,75%, iar la creditele de consum dobanda incepe de la 9,25% pe an, in perioada targului Real Bucharest.

Termenul maxim de acordare a creditelor ipotecare sau pentru investitii imobiliare este cuprins intre 30 si 35 ani. De asemenea, banca acorda si credite punte, la o dobanda de 8,75% pe an. La creditele de nevoi personale de peste 100.000 lei dobanda incepe la 9,25% pe an.

in perioada targului, CEC va oferi credite pentru investitii imobiliare, pentru cumpararea, construirea, consolidarea sau extinderea unei locuinte si pentru cumpararea de terenuri, dar va oferi informatii si despre alte oferte ale bancii. Targul imobiliar Real Bucharest, este organizat de FinMedia la Sala Palatului si se desfasoara intre 19 si 22 aprilie.

"Consideram creditul ipotecar un motor al dezvoltarii pietei de retail din Romania" a spus vicepresedintele CEC, Cristian Tudorancea.

CEC a obtinut un profit brut de 24 milioane lei in primul trimestru al acestui an, cu 60% mai mare decat cel afisat pentru acelasi interval al anului trecut, pe fondul avansului portofoliului de credite cu 60% in ultimul an, potrivit datelor financiare ale bancii. in primul trimestru din 2005, casa de economii afisase pierderi. CEC avea, la sfarsitul lunii martie, un capital social de 649,7 milioane lei si active totale de 7,5 miliarde lei (2,23 miliarde euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri