În șase luni, toate recordurile așteptate anterior au fost doborâte de Hungarian Vizsla Inu (HVI), prima crypto monedă maghiară care servește atât investițiilor, cât și scopurilor caritabile. Banii digitali cu zece mii de cvadrilioane de tokene, adică unități monetare, s-a dovedit a fi o investiție bună de la început, cursul de schimb crescând cu mai mult de 10.000.000 la sută în câteva săptămâni. În iunie, 1.200 de investitori, au văzut fantezie în crypto moneda creată de cei patru tineri maghiari, de la 1 ianuarie cercul de proprietari depășind 40.000 membri.

„Vizsla este unul dintre cei mai cunoscuți câini de vânătoare maghiari din întreaga lume. Am ales acest câine cu aspect și mișcare eleganta ca dătătoare de nume al cryptomonedei noastre, deoarece exprimă valoarea pe care banii digitali o oferă investitorilor perspicace”, a declarat Fábián Sándor născut în Timișoara, unul dintre fondatorii Hungarian Vizsla Inu, după 50 de zile de la lansarea în circulație.

De la bun inceput a existat un interes internațional semnificativ pentru HVI, numărând in prezent 50 de țări de unde s-a cumpărat crypto moneda. De exemplu pe site-ul Telegram s-a format un grup de peste 5000 de persoane unde se discută cele mai inportante știri în limba engleză. Dicuțiile au devenit mai intense astfel încât pe 8 iulie, cea mai mare platformă digitală din lume Coinmarketcap.com a listat crypto moneda Hungarian Vizsla Inu. După listarea cryptomodei, valoarea acesteia s-a triplat și cele mai mari tranzacții au depășit 50.000 de dolari.

Una dintre cele mai importante burse de cryptomonede din lume, Hotbit a listat HVI, a făcut posibil comerțul cu aceasta și pe platforma lor. De atunci, au urmat încă trei listări la bursă (XT.COM, Indoex, Coinsbit) și se așteaptă listarea la burse mai valoroase și mai serioase în următorul trimestru.



Nici dezvoltarea tehnologică nu putea lipsi. Echipa și-a lansat propria piață NFT la sfârșitul lunii septembrie, unde își dorește să prospere în domeniul imaginilor digitale, care este în trend în lumea crypto, având o cifră de afaceri zilnică de sute de miliarde de dolari. Încă mai este loc pentru idei noi. Idei, precum donația și adopția bazate pe NFT, care pot conecta și face mai transparentă relația dintre adăposturi, grădini zoologice, acvarii tropicale și parcuri de vânătoare.

„Trenul tocmai a pornit, deci merită să urci. Scopul nostru este să ajungem la 100.000 de titulari până în 2022 Q2 ”, a adăugat Fábián Sándor, menționând că dacă valoarea Hungarian Vizsla Inu crește dinamic, este o veste bună și pentru societatea canină maghiară. Acest lucru se datorează faptului că 10 % din monede sunt puse deoparte, pentru a putea ajuta ulterior adăposturile de animale. Nimic nu dovedește acest lucru mai bine decât faptul că aproape 30.000 kg de alimente au fost donate în 2021 până în prezent. Dacă valoarea / capacitatea pe piață a banilor digitali maghiari ajunge la 500 de milioane de dolari, rezultă că 3 milioane de dolari vor fi alocați pentru a îmbunătăți soarta câinilor maghiari.

Informatii suplimentare:

Sándor Fábián - fondator, Hungarian Vizsla Inu (HVI)

Whitepaper: https://vizslainu.com/whitepaper-book/

Web: www.vizslainu.com & www.vizslamarket.io
office@vizslainu.com
Telegram: https://t.me/hungarianvizslainucoin
Instagram: https://instagram.com/hungarian_vizsla_inu_official
Twitter: https://twitter.com/hunvizslainu
Facebook: https://www.facebook.com/groups/188822129774638

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri