Adrian Caramiha va fi director general coordonator al subunitatilor din Bucuresti, dar am dori sa nu se indeparteze de activitatea de tranzactionare dupa numirea sa in functie, a declarat Petru Prunea, presedintele casei de brokeraj Broker Cluj, la The Money Channel.

Caramiha va fi director general coordonator al subunitatilor din Bucuresti. Acolo avem doua subunitati si daca se finalizeaza si fuziunea cu Invesco, vor fi trei. Va coordona aceasta activitate, poate partea de sud a tarii. sa vedem cum evolueaza mai departe dezvoltarea societatii, fiindca e mare societatea si trebuie sa avem doi, trei, poate in timp chiar patru directori generali adjuncti, a mai precizat Prunea potrivit NewsIn.

Potrivit sefului Broker Cluj, ca sa fie bine prin in piata, trebuie sa faca si o parte din munca pe tranzactionare, sa caute clienti si sa promoveze imaginea firmei in discutiile cu ei. "Caramiha e un foarte bun profesionist, ponderat, echilibrat, desi e din partea de sud a tarii, unde oamenii sunt mai exuberanti" spune Prunea.

Atributiile lui Adrian Ceuca, directorul general adunct al companiei de intermediere, raman ca si pana acum, cele care privesc restul sucursalelor, el avand implicari mari in tranzactionare.